2020 Bahar Dönemi Staj Hakkında Duyuru

date_range
17 Mart 2020 Salı
visibility
1207

Değerli Öğrenciler,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13.03.2020 tarihli kararı gereği, Açıköğretim Sisteminde zorunlu stajı bulunan programlarda staj başvuruları alınamayacak ve mevcut başvurular kabul edilemeyecektir. Bu durumla ilgili olarak;

  1. Başvurusu onaylanan ve staja başlama tarihine 10 günden daha fazla süresi bulunan öğrencilerin, Staj Otomasyonu üzerinden “EK-4B Staj İptal Formunu” doldurmaları ve Açıköğretim Fakültesine iletilmek üzere AÖF Bürolarına ulaştırmaları gerekmektedir. 
  2. Başvurusu onaylanan ve staja başlama tarihine 10 günden daha az süresi bulunan veya staja başlayan öğrencilerin Staj Otomasyonu üzerinden “EK-4 Staj Ayrılış Formunu” doldurarak staj yaptıkları kuruma onaylatmaları ve Açıköğretim Fakültesine iletilmek üzere AÖF Bürolarına ulaştırmaları gerekmektedir. Halihazırda kapalı olan kurum ve kuruluşlar (ör., MEB’e bağlı eğitim kurumları) için ayrılış formunun onay zorunluluğu bulunmamaktadır.

Ayrıca, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Staj Yönergesi uyarınca halihazırda staj yapan ve staj süresinin en az %70’ini tamamlamış öğrencilerin staj bitiş tarihinden sonra Staj Otomasyonuna Staj Bitiş Formlarını (EK-3 Staj Faaliyet Formu, EK-5 Staj Bitiş Formu, EK-6 Öğrenci Staj Raporu ve EK-7 Staj Yeri Öğrenci Değerlendirme Formu) Açıköğretim Fakültesine iletilmek üzere AÖF Bürolarına ulaştırmaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili yeni gelişmelerden duyurular ile bilgilendirme yapılacaktır.

BİR YORUM YAZIN

person
email

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Bahar Dönemi Ara Sınavı
23 Mart 2024 Cumartesi