2019-2020 Laboratuvar Dersleri Duyurusu

date_range
4 Haziran 2020 Perşembe
visibility
788

Covid 19 salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 09.04.2020 tarihinde uygulamalı eğitimler gören öğrencilere yönelik aldığı kararlar doğrultusunda, pandemi dönemi tedbirleri çerçevesinde öğrencilerin kurum/kuruluşlarda yüz yüze uygulamalı eğitime devam etme imkânı kalmadığı veya kısıtlı hale geldiği belirtilmiştir.  

Bu kapsamda YÖK, uygulamalı eğitim gören öğrencilerin 2019-2020 öğretim yılı Bahar Dönemini kapsayacak biçimde ve yalnızca Bahar Dönemine mahsus olmak üzere, “mağduriyet yaşamamaları ve mezuniyet durumunda olan öğrencilerin sene kaybına uğramamaları için eksik kalan eğitimlerini uzaktan öğretim yöntemiyle ders, ödev, proje ve benzeri etkinlikler” şeklinde yapılabileceği konusunda yükseköğretim kurumlarına yetki vermiştir.

İlgili duyurulara istinaden, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi programları kapsamında yer alan ve yüz yüze gerçekleştirilmesi gereken uygulama dersleri için uzaktan ödev tabanlı bir değerlendirme yapılmasına ilişkin karar alınmıştır. Bu kapsamda, 2019-2020 Bahar Döneminde ilgili derslere kayıt yaptıran öğrencilere mahsus olmak üzere aşağıda belirtilen programlardaki laboratuvar dersleri ödev şeklinde yürütülecektir. Ödeve ilişkin bilgilendirme önümüzdeki günlerde Kurumumuzun Açıköğretim Duyurular sayfasından ayrıca yapılacaktır.

Sağlık ve esenlikler dileriz.

Açıköğretim Fakültesi Zorunlu Laboratuvar Dersleri

Açıköğretim Fakültesi Zorunlu Laboratuvar Dersleri

BİR YORUM YAZIN

person
email

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı
25 Mayıs 2024 Cumartesi