2018-2019 Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Üç Ders Sınav Duyurusu

date_range
10 Haziran 2019 Pazartesi
visibility
3552

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrencilere bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra tanınan üç ders sınav hakkı, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınav Hakkı Uygulama Usul ve Esaslarında belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde yürütülür.

  1. Üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00’daAdana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.
  2. Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacaktır. 
  3. Türkiye Programlarına kayıtlı bulunan ve hâlen cezaevinde/tutukevinde olup “Üç Ders Sınavı”na girme hakkı olan öğrencinin sınavı, bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılacaktır.
  4. Üç ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz üç ders sınavına gireceği sınav ilini, 19-20 Haziran 2019 tarihlerinde T.C. kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 0850 200 46 10 nolu AOSDestek İletişim ve Çözüm Masasını arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.
  5. Öğrenci sayfasında üç ders sınav merkezi ile ilgili “Üç Ders Sınav Merkezi Değişikliği” arayüzü 19-20 Haziran 2019 tarihlerinde açılacaktır. Bu arayüzde üç ders sınav merkezleri görülmekte olup sınav merkezi değişikliği isteyen öğrenciler, değişiklikleri bu sayfadan yapılabilecektir. Bu linkten yapılacak sınav merkezi değişiklikleri sadece üç ders sınavı için geçerli olacaktır. Ayrıca, öğrenci otomasyonu “Bilgi Değişikliği” linkinden yapılan sınav merkezi değişiklikleri, üç ders sınavı sınav merkezini etkilemeyecektir.
  6. Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 22 Temmuz 2019 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.
  7. Her ne sebeple olursa olsun “Üç Ders Sınavı”na katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.
  8. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Üç Ders Sınavı, 2018-2019 öğretim yılı sonu itibariyle son kez yapılacaktır.
  9. 19-20 Haziran 2019 tarihlerinde üç ders sınav merkezi tercihi yapmayan öğrencilerin  Fakülte tarafından ekte yer alan tablodaki illere göre atamaları yapılacaktır.
  10. Üç Ders Sınav hakkı olan öğrenci, isterse yaz okuluna kayıt yaptırabilir ancak yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencinin Üç Ders Sınavına katılma hakkı yoktur. 
ADANA ANKARA ANTALYA BURSA DENİZLİ DİYARBAKIR ERZURUM ESKİŞEHİR
ADANA ANKARA ANTALYA BURSA DENİZLİ DİYARBAKIR ERZURUM ESKİŞEHİR
ADANA
KOZAN
BARTIN ANTALYA
ALANYA
BURSA
GEMLİK
MUĞLA BATMAN AĞRI AFYONKARAHİSAR
ADANA
CEYHAN
BOLU BURDUR BURSA
İNEGÖL
MUĞLA
MİLAS
BİNGÖL AĞRI
PATNOS
BİLECİK
HATAY ÇANKIRI ISPARTA BALIKESİR UŞAK ELAZIĞ ARDAHAN KÜTAHYA
HATAY
İSKENDERUN
KARABÜK MUĞLA
FETHİYE
BALIKESİR
BANDIRMA
  MALATYA ERZİNCAN  
MERSİN KASTAMONU   BALIKESİR
EDREMİT
  MARDİN KARS  
OSMANİYE KIRIKKALE   ÇANAKKALE   SİİRT MUŞ  
  ZONGULDAK   ÇANAKKALE
BİGA
  ŞANLIURFA TUNCELİ  
      YALOVA   ŞANLIURFA
SİVEREK
   
          ŞANLIURFA
VİRANŞEHİR
   
          ŞIRNAK    
GAZİANTEP İSTANBUL
ANADOLU
İSTANBUL
AVRUPA
İZMİR KAYSERİ KONYA SAMSUN SİVAS
GAZİANTEP İSTANBUL
ANADOLU
İSTANBUL
AVRUPA
İZMİR KAYSERİ KONYA SAMSUN SİVAS
ADIYAMAN DÜZCE EDİRNE İZMİR
ÖDEMİŞ
KIRŞEHİR KONYA
AKŞEHİR
AMASYA TOKAT
ADIYAMAN
KAHTA
KOCAELİ EDİRNE
KEŞAN
AYDIN NEVŞEHİR KONYA
BEYŞEHİR
ÇORUM  
KAHRAMANMARAŞ KOCAELİ
GEBZE
KIRKLARELİ MANİSA NİĞDE KONYA
EREĞLİ
ORDU  
KAHRAMANMARAŞ
ELBİSTAN
SAKARYA TEKİRDAĞ MANİSA
AKHİSAR
YOZGAT KONYA
SEYDİŞEHİR
ORDU
ÜNYE
 
KİLİS   TEKİRDAĞ
ÇORLU
MANİSA
SALİHLİ
  AKSARAY SİNOP  
          KARAMAN    
TRABZON VAN KKTC
TRABZON VAN LEFKOŞA
ARTVİN VAN
ERCİŞ
 
BAYBURT BİTLİS  
GİRESUN HAKKARİ  
GÜMÜŞHANE IĞDIR  
RİZE    

BİR YORUM YAZIN

person
email

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Bahar Dönemi Ara Sınavı
23 Mart 2024 Cumartesi