2017-2018 Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Üç Ders Sınav Duyurusu

date_range
19 Haziran 2018 Salı
visibility
5998

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı öğrencilere bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra tanınan üç ders sınav hakkı, aşağıda belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde yürütülür. (Üç Ders Sınav Esasları)

  1. Türkiye Programlarına kayıtlı bulunan ve hâlen cezaevinde/tutukevinde olup “Üç Ders Sınavı”na girme hakkı olan öğrencinin sınavı, bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılacaktır.
  2. Üç ders sınavı, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 15:00’deAdana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa’da gerçekleştirilecektir.
  3. Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacaktır. 
  4. Üç ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz üç ders sınavına gireceği sınav ilini, 20-21-22 Haziran 2018 tarihlerinde T.C. kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 0850 200 46 10 nolu Açıköğretim Etkileşim Merkezini arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.
  5. Büro otomasyonunda ve öğrenci sayfasında üç ders sınavı ile ilgili “Üç Ders Sınavı” arayüzü 20-21-22 Haziran 2018 tarihlerinde açılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri sınav merkezleri görülmekte olup sınav merkezi değişikliği isteyen öğrencilerin değişiklikleri bu sayfadan yapılabilecektir. Bu linke sadece üç ders sınav hakkı olan öğrenciler yüklenmiştir. Sınav hakkı olmayan öğrenciler için bu link, uyarı vermektedir. Bu linkten yapılacak sınav merkezi değişiklikleri sadece üç ders sınavı için geçerli olacaktır. Ayrıca, büro otomasyonu “Bilgi Değişikliği” linkinden yapılan sınav merkezi değişiklikleri, üç ders sınavı sınav merkezini etkilemeyecektir.
  6. Üç ders sınavı için sınav giriş belgeleri 16 Temmuz 2018 tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir.
  7. Her ne sebeple olursa olsun “Üç Ders Sınavı”na katılmayan veya katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz.
  8. 20-21-22 Haziran 2018 tarihlerinde üç ders sınav merkezi tercihi yapmayan öğrencilerin  Fakülte tarafından ekte yer alan tablodaki illere göre atamaları yapılacaktır.
ADANA ANKARA ANTALYA BURSA DENİZLİ DİYARBAKIR ERZURUM ESKİŞEHİR
ADANA ANKARA ANTALYA BURSA DENİZLİ DİYARBAKIR ERZURUM ESKİŞEHİR
MERSİN BARTIN ANTALYA
ALANYA
BURSA
GEMLİK
MUĞLA MALATYA AĞRI AFYONKARAHİSAR
OSMANİYE BOLU BURDUR BURSA
İNEGÖL
MUĞLA
MİLAS
ŞANLIURFA ARDAHAN BİLECİK
HATAY ÇANKIRI ISPARTA BALIKESİR UŞAK ELAZIĞ ERZİNCAN KÜTAHYA
HATAY
İSKENDERUN
KARABÜK MUĞLA
FETHİYE
BALIKESİR
BANDIRMA
  BİNGÖL KARS  
  KASTAMONU   BALIKESİR
EDREMİT
  MARDİN MUŞ  
  KIRIKKALE   ÇANAKKALE   SİİRT TUNCELİ  
  ZONGULDAK   ÇANAKKALE
BİGA
  ŞIRNAK    
      YALOVA   BATMAN    
          ŞANLIURFA
SİVEREK
   
GAZİANTEP İSTANBUL
ANADOLU
İSTANBUL
AVRUPA
İZMİR KAYSERİ KONYA SAMSUN SİVAS
GAZİANTEP İSTANBUL
ANADOLU
İSTANBUL
AVRUPA
İZMİR KAYSERİ KONYA SAMSUN SİVAS
ADIYAMAN DÜZCE EDİRNE İZMİR
ÖDEMİŞ
KIRŞEHİR KONYA
AKŞEHİR
AMASYA TOKAT
KAHRAMANMARAŞ KOCAELİ EDİRNE
KEŞAN
AYDIN NEVŞEHİR KONYA
BEYŞEHİR
ÇORUM  
KAHRAMANMARAŞ
ELBİSTAN
KOCAELİ
GEBZE
KIRKLARELİ MANİSA NİĞDE KONYA
EREĞLİ
ORDU  
KİLİS SAKARYA TEKİRDAĞ MANİSA
AKHİSAR
YOZGAT KONYA
SEYDİŞEHİR
SİNOP  
    TEKİRDAĞ
ÇORLU
MANİSA
SALİHLİ
  AKSARAY    
          KARAMAN    
TRABZON VAN KKTC
TRABZON VAN LEFKOŞA
ARTVİN VAN
ERCİŞ
 
BAYBURT BİTLİS  
GİRESUN HAKKARİ  
GÜMÜŞHANE IĞDIR  
RİZE    

BİR YORUM YAZIN

person
email

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Bahar Dönemi Ara Sınavı
23 Mart 2024 Cumartesi